Friday, June 12, 2015

cuti sekolah di rumah peranginan persekutuan cameron highlands 2015

Cuti sekolah penggal ke 2, rumah peranginan persekutuan dah ditempah, balik tempat membesar jalan.











                                 

Mmg puas hati duk rpp cameron ni, sy tempah apartment 2bilik, percutian kami jimat, byk masak kat rumah je, duk 3hari 2malam, rm100 sahaja. Rumah mmg luas sgt, bw family ramai pn mmg xde hal.


Tempat wajib g boh palas, for breakfast., tp harga mmg melambung hahahha









Next trip igt nk book rpp lain, tp tah la lpas ni ssh kot, sbb ramai yg nk book rpp ni,, neway mmg puas hati sgt, yg penat tu, sbb cuaca sgt sejuk, balik tu semua demam, batuk, selesema, seminggu hahahha

Vacation trip dlm msia yg x kos tinggi, bajet pn kecil.. alhamdulillah, anak2 happy

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete